Valorant Silahı Sol Ele Alma
Valorant Silahı Sol Ele Alma Nasıl Yapılır? Valorant Silahı Sol Ele Nasıl Alınır? gibi soruları bu yazıda detaylı bir şekilde anlatacağız.
Oyun oynamak neredeyse çoğu insanın sevdiği bir aktivitedir. Özellikle bilgisayar oyunları ve FPS oyunlar oldukça tercih edilmektedir. Bilgisayar oyunları tarihinin en çok oynanan FPS oyunlarından biri şüphesiz Valorant‘dır. Valorant’da birçok oyuncu çevrimiçi modlarda rekabetin dibine vurabilir.
Valorant Silahı Sol Ele Alma
Solak modeli CSGO gibi diğer rekabetçi oyunlarında zaten yaygın olan bir şeydir, bu özellik oyuncuların görüş modellerini istedikleri gibi değiştirmelerine yardımcı olur.
İlginizi Çekebilir: CSGO Silahı Sol Ele Alma Kodu
Solak modu kullanmak için, oyuncuların Valorant‘ı başlattıktan sonra ayarlara gitmeleri ve oradan “Birinci Şahıs Eli” seçeneğini değiştirmeleri gerekecek. Bittiğinde, oyunda izlediğiniz tüm oyuncular da solak olarak görünecektir.
Valorant oyun piyasaya ilk sürüldüğünde böyle bir seçenek bulunmuyordu. Oyuncuların istekleri sonucunda el değiştirme konusunu ele alan geliştiriciler, silahı sol ele alma seçeneğini VALORANT’a eklemeye karar verdi.
Diğer Valorant Yazılarımız
Valorant Nokta Crosshair Nasıl Yapılır?
Valorant Hata Kodları ve Çözümleri
Valorant Nedir? Nasıl Oynanır?
Öncelikle size Valorant’ın ne tür bir oyun olduğunu söylemek istiyorum. Aslında oyun şu şekilde özetlenebilir: %90 Counter-Strike,%10 Overwatch. Beş oyuncudan oluşan iki takımın karşı karşıya geldiği bir oyunda, bir taraf savunma tarafında, diğer taraf hücum tarafında oynar. Oyun iki aşamaya bölündü, toplam 25 tur oynanır ve 30 saniyelik bir satın alma süreci ile 13 tur galibiyetle sonuçlanır.
Silah, zırh ve yetenekler satın aldıktan sonra, saldırgan hedef noktaya “Spike” adlı bir cihaz yerleştirmeye çalışırken, savunmacı bunun olmasını engellemeye çalışır. Farklı özelliklere sahip karakterler oyuna “Overwatch” tarzını katıyor, oyun formatı ve genel oyun mekaniği açısından ise ağırlıklı olarak “Counter Strike” ı takip ediyorlar.
Hypasos, yüksekte anlamına gelen “hypsos”un Türkçeleştirilmiş versiyonudur.