Oyun

Valorant Nick Değiştirme

Son güncelleme:

Yazar:

VALORANT isminizden sıkıldınız veya bıktınız mı? Öyleyse neden değiştirmiyorsunuz, bu yazıda Valorant nick değiştirme işlemini anlatacağız.

Valorant, Riot Games’in en yeni taktik nişancı oyunudur. Oyun lansmanından bu yana bir hit oldu ve başından beri bir oyuncu tabanına sahipti. Oyun, oyuncuların Valorant istemcisinden kendi adlarını değiştirmesine izin vermiyor ancak endişelenmenize gerek yok, Valorant takma adınızı nasıl değiştirebileceğiniz aşağıda açıklanmıştır.

Valorant Nick Değiştirme

Valorant Nick Değiştirme

Valorant isim değiştirme işlemine başlamak için Riot hesabınızı açın.

League of Legends, Legends of Runeterra ve Teamfight Tactics gibi diğer Riot oyunlarında isminizi değiştirmek için oyun içi para birimi (Riot Puanı) harcamak zorundasınız. Ancak VALORANT‘da süreç basit ve tamamen ücretsizdir.

Valorant Nick Değiştirme (Bedava)

Valorant Bedava Nick Değiştirme

Bazı oyuncuların takma adlarını sık sık değiştirme alışkanlığı vardır, bazıları da girdiği isimden memnun kalmayabilir. Ne yaptıysanız yapın, bu sorunu çözmenin kolay bir yolu vardır. Valorant oyun içi adınızı şu şekilde değiştirebilirsiniz:

  • Adınızı değiştirmek için VALORANT istemcisini kapatın (eğer açıksa), buradan Riot hesabınıza giriş yapın, Riot ID sekmesine gidin (soldan ikinci) ve adınızın yanındaki küçük kaleme tıklayın.
  • Oradan yeni bir ad ve hashtag girebilirsiniz. Bu yöntemle Valorant görünen adınızı ayda bir değiştirebileceksiniz.

Adınız onaylandıktan sonra VALORANT’ı tekrar açabilirsiniz.



Diğer Valorant Rehberlerimiz:

VALORANT En İyi Crosshair Ve Ayarlar

Valorant Sistem Gereksinimleri 2021

Riot, Yeni VALORANT Ajanı Yoru’yu Tanıttı

Valorant Aim Nasıl Geliştirilir?

Valorant nick değiştirme paralı mı?

Hayır, Valorant nick değiştirme, diğer Riot oyunlarının aksine Valorant’ta ücretsizdir.

Valorant nasıl nick değiştirilir?

Bu sorunun cevabı diğer Riot oyunlarının aksine farklıdır, Valorant’ta, LoL’de olduğu gibi istemciden değil, Riot hesabınızla değiştirebilirsiniz. Daha fazla detay yazımızda verilmiştir.

Valorant nasıl isim gizlenir?

Valorant isim gizleme işlemini gerçekleştirmek için Valorant istemcinizi açmanız gerekmektedir. Valorant istemcinizi açtıktan sonra Ayarlar kısmına, ardından “Genel” sekmesine ve son olarak “Gizlilik” bölümüne gitmeniz ve “İsmimi Grubumun Dışındakilerden Gizle” seçeneğini aktif hale getirmeniz gerekmektedir.

Valorant Nedir?

Valorant Görünen İsim Değiştirme

Valorant, yakın gelecekte geçen takım tabanlı bir taktik atış ve FPS oyunudur. Oyuncular, dünyanın farklı ülkelerinden ve kültürlerinden gelen bir çok ajan seçebilir. Ana oyun modunda, oyuncular hücum veya savunma takımlarında oynar ve her takımda beş oyuncu bulunur. Her ajanın özel yetenekleri vardır ve yeteneklerin de bir bedeli vardır. Öldürmek, ölmek veya saldırmak için acil eylemler gerekir.

Her oyuncunun her turun başında bir klasik silahı ve bir temsilcisi vardır. Oyunda makineli tüfek, av tüfeği ve makineli tüfek gibi çeşitli silahlar bulunuyor. Otomatik ve yarı otomatik silahlar (Hayalet, Odin ve Vander gibi), hassas atış için kullanılabilen özel silahlarla donatılmıştır.

Riot Games web sitesinde bir hesap oluşturduktan ve Valorant istemcisi indirme butonuna bastıktan sonra oyunun istemcisini indirebilirsiniz. İndirilen dosyayı açtıktan sonra, istemci oyunu yükleyecek ve size oyunun keyfini çıkartmak kalacak. Dosyayı indirmeden önce cihazda yeterli alan olduğundan emin olun. Oyun, oyunun sistem gereksinimlerini karşılamayan bir cihazda açılamaz. Ayrıca oyunu açmaya çalıştığınızda cihazınız zarar görebilir. Ekipmanı zorlamamak için Valorant sistem gereksinimleri adlı yazımıza bakabilirsiniz.

1 Yorum

Hypasos, yüksekte anlamına gelen “hypsos”un Türkçeleştirilmiş versiyonudur.

İlginizi çekebilir

Exit mobile version