Oyun

CSGO Aim Hack Kodu

Son güncelleme:

Yazar:

CSGO Aim Hack Kodu nedir? nasıl yapılır? Bu yazıda arkadaşlarınızla veya başkalarıyla oynarken onları trolleyebileceğiniz CSGO Aim Hack Kodunu anlatacağız. CSGO Aim Kodu sadece botlarla ve sizin kurduğunuz odalarda geçerlidir herhangi bir sunucuda kodlar işe yaramaz.

CSGO Aim Hack Kodu

CSGO Aim Hack Kodu

Bulunduğunuz özel oyunda veya sizlere ait eşleşmelerde geliştirici konsolu açıpsv_cheats 1 yazmanız gerekiyor. Bu kod hileyi aktif etmek için kullanmanız gereken bir koddur. Konsolu açın ve aşağıda verdiğim kodları tek tek konsola yazın, hepsini doğru bir şekilde yazdıysanız Aim Hack‘iniz açılmıştır demektir. Eğer konsolu açamadıysanız buraya tıklayın.

Daha fazla oku: CSGO Sv_Cheats 1 Kodları

  • weapon_accuracy_nospread 1
  • weapon_debug_spread_gap 1
  • weapon_recoil_cooldown 0
  • weapon_recoil_decay1_exp 999
  • weapon_recoil_decay2_exp 999
  • weapon_recoil_decay2_lin 999
  • weapon_recoil_scale 0
  • weapon_recoil_suppression_shot 500

CSGO Konsol Açma

Ekranın sağ üst köşesindeki Ayarlar‘a tıklayın ardından Oyun Ayarları’ndan Geliştirici Konsolunu Etkinleştir kısmından EVET‘i işaretleyin.

CSGO Aim Hack Kodu

Konsol için varsayılan tuş é işaretidir eğer bu tuş çalışmadıysa klavyenizde Q‘nun hemen solunda olan tab tuşudur. Daha uygun bir şeyle değiştirmek istiyorsanız, Klavye / Fare ayarlarını ziyaret edebilirsiniz.

Klavye / Fare ayarlarından aşağı kaydırın, Toggle Console’u bulun ve hangi düğmenin konsolu açmasını istiyorsanız o tuşu seçmek için sağdaki kutuyu tıklayın. Tilde (~) kullanmanın yanlış bir tarafı yoktur ancak F tuşu daha mantıklı bir alternatiftir, CSGO Admin Komutları için tıklayın.

Diğer CSGO Rehberlerimiz

CSGO Hile Kodları

CSGO Konsol Kodları

CSGO Görünmezlik Kodu

CSGO Uçma Kodu

CSGO Nedir? Nasıl Ortaya Çıktı?

CSGO Aim Hack Kodu

Counter-Strike’ın erken başlangıcını hiç merak ettiniz mi? Bu oyun nasıl yapıldı ve nasıl bu kadar popüler oldu? Her şey Half-Life için çok oyunculu bir oyun modu olarak başladı.

Daha sonra CS ekibi olarak bilinen küçük bir amatör programcı grubu, ücretsiz indirilebilir bir çok oyunculu mod oluşturmak için popüler bir video oyunu olan Half-Life’ın yazılımını kullandı.

İlk gün sadece 50 kişi indirdi. Bu 50 kişi oyuna bayıldı ve arkadaşlarına anlattı, arkadaşları arkadaşlarına anlattı vb. oyunun popülaritesi katlanarak artmaya başladı. Ayrıca geri bildirim sağlamak ve hataları bildirmek için arkalarında topluluk da vardı. 

CS geliştiricileri, oyunun ilk beta sürümünü oluşturmayı başardı. Yıl boyunca oyunu sürekli geliştirdiler ve toplamda 17 beta sürüm yaptı. Oyun o kadar popüler hale geldi ki, o dönemde büyük bir oyun devi olan Half-Life’ın yaratıcısı Valve bile ilgilendi

Yorum Yazın

Hypasos, yüksekte anlamına gelen “hypsos”un Türkçeleştirilmiş versiyonudur.

İlginizi çekebilir

Exit mobile version