Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!

PUBG Hesap Kurtarma Nasıl Yapılır?

Tarih:

Yazar:

PUBG Hesap Kurtarma

Çoğu oyuncu, verilerinin kaydedildiğinden emin olmadan uygulamaları silebiliyor. Aynı şey misafir hesaplarında PUBG Mobile oynayan oyuncularda da oluyor. Oyuncular, telefonlarını kaybedebilir veya yanlışlıkla oyunu silebilir ve sonuç olarak PUBG Mobile misafir hesaplarına erişemezler. Bu rehberde PUBG Hesap Kurtarma nasıl yapılır anlatacağız ve PUBG Mobile misafir hesabını kaybeden oyuncuların hesaplarını geri almasına yardımcı olacağız.


PUBG Hesap Kurtarma

PUBG Mobile Misafir Hesabı Kurtarma

PUBG Mobile, ilerlemenizi ve hesap bilgilerinizi kaydedebilmeniz için PUBG Mobile hesabınızı her zaman Facebook, Twitter ve Google Play gibi sosyal medya hesaplarınıza bağlamanızı önerir. Ancak daha önce PUBG Mobile hesabınızı sosyal medya hesaplarınıza bağlamadıysanız ve misafir hesabınızı kaybettiyseniz, aşağıdaki adımları izleyerek misafir hesabınızı kurtarabilirsiniz:

  • Adım 1: PUBG Mobile oyununu açın.
  • Adım 2: Ayarlar simgesine tıklayın (Ayarlar simgesi, aşağıdaki resimde gösterildiği gibi sol alt köşedeki dişli simgesidir).
PUBG Mobile Misafir Hesabı Kurtarma
  • Adım 3: Aşağıda vurgulandığı gibi müşteri hizmetleri seçeneğine tıklayın.
  • Adım 4: Artık yardım bölümünde konuların yer aldığı yeni bir pencere göreceksiniz. Sağ üst köşedeki mesaj simgesine tıklayın. Aşağıdaki resimde gösterilmiştir.
  • Adım 5: Simgeye tıkladıktan sonra müşteri hizmetleriyle sohbet edebileceğiniz bir pencere açılacaktır. PUBG Mobile misafir hesabınızı kurtarmak istediğinizi söyleyin. Misafir hesabınızla ilgili bilgi isteyeceklerdir. Vereceğiniz bilgi, kullanıcı adınız, oynamak için kullanılan cihaz, yapılan uygulama içi satın alımlar vb. içermelidir.

Gerekli bilgileri verdiğiniz takdirde talebiniz işleme alınacaktır. İşlem birkaç gün sürecek ve ardından PUBG Mobile misafir hesabınıza başarıyla ulaşabileceksiniz.

PUBG Mobile hesabınızı kurtardıktan sonra hesabınızı Facebook, Twitter veya Google gibi sosyal medya hesaplarınıza bağlayın. Bu işlem, hesabınıza erişimi kaybetmemenizi ve hesabınıza başka bir cihazdan oturum açılabilmesini sağlayacaktır.

Umarım bu rehber sizin için faydalı olmuştur, okuduğunuz için teşekkür ederim. Bu kılavuzu beğendiyseniz, arkadaşlarınızla veya diğer oyuncularla paylaşabilirsiniz.


Yorum Yazın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.