Teknoloji

PUBG Mobile Çöktü!!! Ağır DDoS Saldırılarına Dayanamadı

Tarih:

Yazar:

Hafta sonuna PUBG Mobile’a başlamak isteyen oyuncular hayal kırıklığına uğradı. Geliştiricinin bugün erken saatlerde duyurduğu gibi, DDoS saldırıları birkaç saat boyunca birden fazla bağlantı kesilmesine neden oldu.

Sorun, tüm sunuculardaki oyuncularla ilgilidir. Bu saldırı oldukça ciddi görünüyor çünkü geliştirici, sorun keşfedildikten yedi saat sonra hala bir düzeltme üzerinde çalışıyor.



Geliştirici Facebook sayfasında , “Şu anda, sistemimize karşı oyuncuların bağlantısının kesilmesine neden olan birkaç DDoS saldırısı dalgasıyla karşılaşıyoruz” dedi . 

“Ekibimiz hemen harekete geçer ve sorunu çözmek için yerel hizmet sağlayıcılarla yakın çalışmaya başlar. Oyuncularımıza normal oyun deneyimini mümkün olan en kısa sürede geri getirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Ayrıca oyunculara hile önleme odaklı bir yamanın oyuna “yakında” ekleneceğini hatırlattı. Çözüldüğünde, bu saldırı hilecilere karşı ekstra koruma sağlayabilir ve bu da oyunu bozanlar için görevi daha da zorlaştırır.

Geliştiricinin piyasaya sürülmesinden bu yana, hile yapanlara karşı bir savaş başlattı ve haksız bir avantaj elde etmek isteyenler tarafından bulunan yeni araçlara ayak uydurmak için güvenliği düzenli olarak iyileştirmesi gerekiyor.

Geliştirici DDoS saldırısı sona erdiğinde bir güncelleme verecektir. Twitter , Facebook veya Discord üzerinden en kısa sürede haberdar olmak için sosyal medyalarını takip edebilirsiniz.

Twitter, Trump’ın Ölmesini İsteyen Kullanıcıların Hesabını Askıya Alacağı Konusunda Uyardı haberi için tıklayın.

Kaynak: dotesports.com/news/ddos-attacks-plague-pubg-mobile-cause-disconnects-globally

Sizin düşünceniz nedir? Siz hiç hata ile karşılaştınız mı? Yorumlarda düşüncenizi belirtin

Yorum Yazın

Hypasos, yüksekte anlamına gelen “hypsos”un Türkçeleştirilmiş versiyonudur.

İlginizi çekebilir

Exit mobile version