Haber

Fortnite Ve Rocket League’de Geçişi Bir Slushii Konseri Olacak

Tarih:

Yazar:

Rocket League yarın ücretsiz oynanacak ve bunu kutlamak için Fortnite bir etkinlik yapacak. ( Fortnite‘ın geliştiricisi Epic games, geçen yıl Rocket League yapımcısı Psyonix’i satın aldı.)

Bunun bir kısmı, Rocket League’de yer alan “Luv u Need U” adlı DJ Slushii başkanlığındaki Fortnite’ın parti royale Adası’nda bir konser içerecek.

Sanal konser 26 Eylül’de 5PM ET’DE gerçekleşecek; daha önce Dominic Fike ve Anderson.Paak’ın yer aldığı Fortnite’ın şu anki üçüncü konser serisi.

Konserin dışında, ayrıca hem bir oyun olay olacak Fortnite ve Roket Ligi’nde bir oynanabilir savaş otobüs gibi – oyuncu vites kilidini açabilir Roket Ligi – zorlukları tamamlayarak. Etkinlik 26 Eylül’den 12 Ekim’e kadar sürecek; tüm ayrıntıları burada bulabilirsiniz.

Rocket League crossover’ın dışında, Fortnite, 25 Eylül’de K-pop süper grubu BTS’NİN parti royale sahnesinde yeni bir müzik videosu yayınlayacağı bir başka büyük etkinlik daha düzenliyor.

Fortnite Nedir?

BTS, Fortnite’a geliyor

Fortnite, Epic Games and People Can Fly tarafından geliştirilen ve Epic Games tarafından 25 Temmuz 2017’de yayınlanan bir atış oyunudur. Oyun, 4 oyuncuya kadar barındırabilen bir görev oyunudur. Oyun “Dünyayı Kurtar”, “Kale Gecesi Savaş Royale” ve “Yaratıcı” olmak üzere üç oyun modu içeriyor, tüm oyun modları aynı.

Kaynak: www.theverge.com/2020/9/22/21450694/fortnite-rocket-league-crossover-event-slushii-concert-date

Yorum Yazın

Hypasos, yüksekte anlamına gelen “hypsos”un Türkçeleştirilmiş versiyonudur.

İlginizi çekebilir

Exit mobile version