2020 NBA Seçmeleri Yine Ertelendi, Sezon Noel’den Sonra Başlayacak

Avatar for Kerem

Tarih:

Yazar:

2020 NBA Seçmeleri Yine Ertelendi, Muhtemelen Gelecek Sezon Noel'den Sonra Başlayacak

Washington Wizards, koronavirüs salgını ve ligin mevcut Orlando balonunun içinde ve dışında yaşama uyum sağlaması nedeniyle daha uzun bir offseason’a girecek.

2020 NBA Seçmeleri Yine Ertelendi, Sezon Noel'den Sonra Başlayacak
2020 NBA Seçmeleri Yine Ertelendi, Sezon Noel’den Sonra Başlayacak

Washington Wizards resmen offseason’dalar ve dokuzuncu seçecekleri 2020 NBA Taslağı için hazırlanıyorlar ancak bir sonraki taslak, 16 Ekim’den biraz daha geriye itilecek, geleneksel Haziran zaman diliminden geç başlanacak.

Çarşamba günü, NBA resmi olarak 2020 taslağının Kasım Çarşamba gününe ikinci kez taşınacağını açıkladı. ESPN’de televizyonda yayınlanacak. Shams Charania’nın Atletizm ve stadyumun ligin tarihi geri taşımayı planladığı daha önceki bir raporundan sonra geldi.



Charania’nın yukarıdaki tweet’te bahsettiği başka bir tarih, özellikle 2020-21 sezonunun başında geçen Temmuz’da sezon yeniden başladığında, lig 1 Aralık’ta başlamayı umuyordu ancak şimdi sezon 2021 takvim yılından sonra başlayacak gibi görünüyor.

Bu olası gecikme iki nedenden dolayı mantıklıdır. Birincisi, bu yılki finallerdeki takımlar, bir sonraki sezondan önce çok fazla ara verememe riskiyle karşı karşıyaydı ancak ikincisi, öngörülen ikinci bir koronavirüs dalgasının sonbaharın sonlarında ve kışın vurması bekleniyor. Taraftar katılım şansını artırmak için sezonu biraz ertelemek daha iyi olabilir. Lig, maçlarda taraftar olmaması nedeniyle çok para kaybetmeye devam ettiğinden dolayı.

Warriors – Trail Blazers Maçı için tıklayın


Bu bilgileri kaybetmemek için CTRL + D tuşuna veya URL kısmında yer alan yıldız işaretine tıklayarak sayfaya yer işareti ekleyebilirsiniz.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hypasos, yüksekte anlamına gelen “hypsos”un Türkçeleştirilmiş versiyonudur.