Nvidia Now Sistem Gereksinimleri
Nvidia Now Sistem Gereksinimleri nelerdir? NVIDIA Now Kaç GB? gibi soruların cevabını arıyorsanız doğru yerdesiniz, bu yazıda ayrıntılı bir şekilde Nvidia Now Sistem Gereksinimleri nelerdir? anlatacağız.
Nvidia Now Sistem Gereksinimleri 2021
- İşletim Sistemi: Windows 7 (64 bit) ve üzeri
- İşlemci: Dual Core x86-64
- RAM: 4 GB
- DirectX versiyonu: DirectX 11
- Ekran kartı: NVIDIA GeForce 600 serisi veya üzeri, AMD Radeon HD 300 serisi veya üzeri, Intel HD Graphics 2000 serisi veya üzeri
İlginizi Çekebilir: NVIDIA NOW Nedir? Hangi Oyunlar Var?
Nvidia Now Mac OS Sistem Gereksinimleri
- macOS 10.10 ve üzeri
Nvidia GeForce Now‘ı çalıştırmak için yeterli video performansına sahip olduğu doğrulanan Mac’ler aşağıdaki gibidir:
- iMac 20″ Late 2009 ve üzeri
- iMac 21.5″ Late 2009 ve üzeri
- iMac 27″ Late 2012 ve üzeri
- MacBook 2008 ve üzeri
- MacBook Retina Mid 2017 ve üzeri
- MacBook Air 11″ Early 2015 ve üzeri
- MacBook Air 13″ late 2008 ve üzeri
- MacBook Pro 13″ Early 2015 ve üzeri
- MacBook Pro 15″ Late 2008 ve üzeri
- MacBook Pro 17″ 2009 ve üzeri
- Mac Pro Late 2013 ve üzeri
Nvidia Now Android Sistem Gereksinimleri
- İşletim Sistemi: Android 5.0 ve üzeri
- RAM: 2 GB
- OpenGL ES 3.2 ve üzeri
Nvidia Now İnternet Gereksinimleri
Nvidia NOW, 60 fps’de 720p için en az 15Mbps, 60fps’de 1080p için 25 Mbps gerektirir.
Kablolu bir Ethernet bağlantınız veya 5 GHz kablosuz internet bağlantınız olmalıdır. Evde İnternet servislerini kullanıyorsanız, Fiber Optik İnternet kullanmanızı tavsiye ederiz. Modemi, MacBook veya dizüstü bilgisayarınıza Ethernet kablosu ile bağlayın. Bağlantı kablosu yoksa, Ethernet adaptörü almanız gerekebilir. Windows işletim sistemli bilgisayar kullanıcılarının kablosuz ağları kullanmaları tavsiye edilir, aksi takdirde 25 Mbps‘nin altındaki İnternet hızları için hız testinde başka önlemler alınacaktır. Bunun için “Valorant Ping Düşürme” başlıklı makalemize göz atabilirsiniz.
NVIDIA Now Kaç GB?
NVIDIA Now Mac OS cihazlarda yaklaşık 500 MB yer kaplamaktadır, Windows cihazlarda da o civarlarda yer kaplıyor. GeForce Now oyunları Android cihazlarda da oynanabilir. Bunun için Android 5.0 ve üstü olan cihazlar, en az 2 GB RAM ve OpenGL ES3.2 desteği yeterlidir. GeForce Now performansı çok düşük sistemler üzerinde rahatça çalışabilir.
Diğer Rehberlerimiz
NVIDIA NOW Nedir? Hangi Oyunlar Var?
Disney PLUS Nedir? Türkiye’de Var Mı?
World of Warships Sistem Gereksinimleri
Call Of Duty Warzone Sistem Gereksinimleri
Football Manager 2021 Sistem Gereksinimleri
Nvidia Now Nedir?
GeForce Now, Nvidia tarafından sağlanan üç bulut oyun hizmeti tarafından kullanılan markadır. Güçlü bir donanıma ve hızlı bir İnternet bağlantısına sahip bir uzak bilgisayara talimat vererek ve bilgisayardan oynatıcıya görüntü aktararak çalışır. GeForce Now‘ın Nvidia Shield sürümü (daha önce Nvidia GRID olarak biliniyordu) 2013‘te beta olarak piyasaya sürüldü ve Nvidia resmi olarak 30 Eylül 2015’te adını duyurdu. Abonelik süresi boyunca abonelere, Nvidia sunucusundaki video akışı aracılığıyla teslim edilir. Bazı oyunlara “Satın Al ve Oyna” modeli aracılığıyla da erişilebilir. Servis PC, Mac, Shield Portable, Shield Tablet ve Shield Console cihazlarında kullanılabilir.
Ocak 2017’de NVIDIA, GeForce Now olarak da bilinen PC ve Macintosh bilgisayarlar için ayrı bir bulut oyun hizmeti başlattı. Kullanıcıların, mevcut bilgisayar oyunlarını mevcut dijital dağıtım platformlarından yükleyebilecekleri ve uzaktan oynayabilecekleri sanal bilgisayarlara erişim kiralayabilecekleri bir uzak masaüstü sağlayıcısıdır. Korumalı sürüm gibi, sanal masaüstü de Nvidia sunucusundan yayınlanır.
Şimdi GeForce ve Nvidia‘nın Türkiye-Turkcell ortaklığında hizmet vermesi gerekiyor. Artık GeForce ve Turkcell arasındaki bulut tabanlı sunucu ortaklığının sonucu, Türkiye’nin oyun hizmetinde Turkcell tarafından desteklenmeye devam ediyor ve hizmet artık Gameplus adı altında sunuluyor.
Bu bilgileri kaybetmemek için CTRL + D tuşuna veya URL kısmında yer alan yıldız işaretine tıklayarak sayfaya yer işareti ekleyebilirsiniz.
Hypasos, yüksekte anlamına gelen “hypsos”un Türkçeleştirilmiş versiyonudur.
Yorum Yazın